Namnkalas för våran prins!

Och så kom dagen som vi planerat för så länge – Liams namnkalas som vi hade här hemma igår. Vi är så nöjda med hur allt blev och att vädret var på vår sida! Liam har nu ett plommonträd planterat i trädgården som skall växa med honom genom åren. Finaste Liam, trots ett hus fullt med folk och med glada kids, ledsna kids så var han glad och nöjd hela tiden men väldigt trött dagen efter. ?

Namnkalaset startade med att alla fick gå en tipspromenad runt huset och svara på frågor om Liam, därefter väntades ceremoni med firande av Liam och Liams faddrar. Jag höll ett tal och Mikael fyllde upp med bark runt plommonträdet, vi skålade tillsammans med gästerna och hurrade för Liam. Efter ceremonin tog vi oss till framsidan för fotografering där vi ville ha med alla på en och samma bild, med självutlösare på kameran och en väldigt snabb bror blev det riktigt bra (se bild). Efter fotografering var det dags för mat, (pastasallad, räkcheesecake, buffalo wings, kycklingröra, sallad, vitlöksbröd, laxrullar och ost och kex). Maten vart en succé, alla berömde den och jag kände mig extra stolt att de vart lyckat. Ett stort tack till min mamma som var här dagarna två och från tidig morgon på namnkalas dagen för all hjälp oxå tack till min svärmor Marina som var här dagen innan och hjälpte till med det sista!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Mellan mat och fikat (magiska tårtor som min älskade svägerska och Liams fadder Malena gjort, (min bror Fredrik och hans fru Malena är Liams faddrar) kanelbullar, kladdkaka med fudge, bondkakor och hallongrottor som min älskade mamma gjort) så var de dags för rättning utav tipspromenaden där min svägerska och Liams faster Jessika tog hem vinsten med flest rätt! ??

Namnkalaset avslutades med att min farmor (96 år!) höll ett tal till Liam följt av paketöppning där Liam fick så mycket fina saker – ordet tacksamma räcker verkligen inte till! TACK TACK TACK!! ❤️? O ett jätte stort tack till alla er som kom och firade världens finaste Liam tillsammans med oss. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *